Bemutatkozás
Bemutatkozás

 

A Grimm-Busz Színház díszletes, jelmezes, zenés előadásokat mutat be óvodás, iskoláskorú gyermekek számára.

Társulatunk fő célja a szórakoztatás, mindazonáltal nagy hangsúlyt fektetünk arra is, hogy műsoraink közönségünk épülésére legyenek. A jó és a rossz szembeállításával, a konfliktusok gerjesztésével és azok megoldásával, a karakterfejlődés ábrázolásával mutatunk utat kis nézőinknek. „Tanítjuk", hogy a jó ügy érdekében folytatott harc mindig eredményre vezet. Bebizonyítjuk, hogy a „többet ésszel" elve örök érvényű igazság.

Darabjaink során kiemelt szerep jut a zenének. A dalok helyét dramaturgiailag pontosan meghatározzuk, s itt figyelembe vesszük a gyermekek figyelem-készségét is (egy komolyabb akciót rendszerint dal követ). Ilyenkor a gyerekek pihenhetnek, és feldolgozhatják a látottakat.

Praktikus, egyszerűen felállítható díszleteinkkel gyakorlatilag bármilyen játszóhelyet ki tudunk használni – az óvodai csoportszoba sarkától, iskolai aulán vagy tornatermen át a szabadtéri színpadig. Természetesen ideális megoldást a színházterem jelent. Ha szükséges, rendelkezünk saját hangosítással is.


Grimm Busz Színház díszlet jelmez zene óvoda óvodás iskola iskolás gyerek gyermek jó rossz konfliktus karakter karakterfejlődés ábrázolás eredmény többet ésszel igazság repertoár felnőttek játszóhely csoportszoba aula tornaterem szabadtér hangosítás
Köszönjük, hogy szerettek minket!

  • 06 30/451 1808
  • papesbela@gmail.com